Revisions mèdiques completes

CDM és conegut com el “CENTRE DE CHEQUEOS” del Vallès Oriental.
Som especialistes en la pràctica de les revisions mèdiques personalitzades més completes.

LA NOSTRA METODOLOGIA DE TREBALL

DIAGNÒSTIC

En primer lloc es fa una entrevista amb un metge especialista en Medicina Interna, que en funció de la Història Clínica i l’exploració per aparells sistematitzada, aconsella una revisió mèdica adequada amb les exploracions complementàries necessàries adients a les característiques del o de la pacient, els seus antecedents mèdics i les troballes exploratòries inicials.

REVISIÓ A MIDA

Amb les dades recollides el metge internista (coordinador de tota la revisió) elabora UNA REVISIÓ A MIDA depenent de les necessitats de cada pacient, planificant les exploracions mèdiques addicionals a practicar, així com la consulta a les unitats especialitzades de CDM.

AVALUACIÓ

En aquest sentit, els aparells d’última tecnologia així com un quadre mèdic expert i amb una àmplia experiència en l’àrea de la diagnosi preventiva, són imprescindibles per arribar a un diagnòstic i conclusions que s’entreguen en un dossier informatiu en l’entrevista final.

Informa't

Si desitges fer-te una revisió mèdica general o específica

Contacta amb nosaltres, explica’ns quina es la teva necessitat i t’informarem sense compromís de tots els serveis dels que disposa CDM i de com et podem ajudar.

Contacta