INTRODUCCIÓ

VALLBAN, S.L. (d’ara endavant VALLBAN) informa sobre l’ús de les galetes en <centrediagnosticmedic.com>.

L’accés i la navegació en <centrediagnosticmedic.com>, o l’ús dels serveis del mateix, impliquen l’acceptació de les condicions establertes en el nostre Avís Legal (i per tant de la Política de Privadesa i Política de Galetes). Si us plau llegeixi-les atentament.

Aquesta política es revisa periòdicament per assegurar la seva vigència, per la qual cosa pot ser modificada. Li recomanem que visiti la pàgina amb regularitat, on li informarem de qualsevol actualització sobre aquest tema.

Li informem que VALLBAN utilitza per al seu correcte funcionament galetes que permeten conèixer els moviments realitzats per vostè durant la seva navegació. VALLBAN és responsable de les galetes i del tractament de les dades obtingudes a través de les galetes de tercers decidint sobre la finalitat, contingut i ús del tractament en relació amb la informació recaptada.

En cas que no accepti la utilització de galetes, li preguem que configuri el navegador web de tal forma que rebutgi la instal·lació i/o utilització de galetes en el seu equip. No obstant això, en cas que la configuració sigui així, li informem que no serà possible la correcta utilització del lloc web.

 

DEFINICIÓ

Les galetes són petits arxius de dades que es reben en el terminal des del lloc web visitat i s’usen per registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius s’emmagatzemen en l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com l’idioma seleccionat, dades d’accés o personalització de la pàgina.

Les galetes també poden ser utilitzades per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web ha accedit o si ha utilitzat un bàner publicitari per arribar

Las galetes son esenciales para el funcionamiento de Internet; no pueden dañar el equipo/dispositivo del usuario si se encuentran activadas en la configuración del navegador.

Cap galeta pot extreure informació d’un disc dur o robar informació personal.

 

TIPUS DE COOKIES

GALETES DE SESSIÓ: Les galetes de sessió són aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant pel lloc web i s’esborren al terme.

GALETES PERSISTENTS: Aquestes galetes queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències triades sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

GALETES PRÒPIES: Són galetes creades per aquest lloc web i que solament pot llegir el propi lloc. En <centrediagnosticmedic.com> s’instal·len galetes pròpies persistents amb les següents finalitats:

  • Tècniques: Aquestes galetes serveixen para controlessin la càrrega de les imatges que apareixen a la pàgina principal, en funció dels paràmetres que s’hagin programat (temps, nombre de vegades vist, etc..). Serveixen a més per permetre l’accés a determinades parts de la web i per situar a l’usuari.
  • Personalització: Aquestes galetes s’utilitzen per recordar la configuració de la grandària seleccionada en la visualització dels continguts web i poder mostrar-ho en les properes visites de l’usuari.
  • Anàlisi: Galetes que permeten seguir el tràfic entrant al lloc web per realitzar estadístiques de visites.

GALETES DE TERCERS: Són galetes creades per tercers i que utilitzem per a diferents serveis (p. ex. anàlisis del lloc web o publicitat).

A continuació, es detallen tant els tercers que poden configurar i accedir a Galetes (no exemptes d’informació i consentiment) del seu equip com les finalitats amb les quals és utilitzada la informació que emmagatzemen:

GALETES TÈCNIQUES (Serveixen per controlar el tràfic i la comunicació de dades utilitzant per a això elements de seguretat durant la navegació. També serveixen per a la identificació i manteniment de la sessió de l’usuari, per emmagatzemar continguts en la difusió de videos o sons i per compartir contingut amb xarxes socials (plug-in).

  • TERCERS: Google, YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, UserVoice, Tealium.

GALETES DE PERSONALITZACIÓ (Aquestes galetes permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals del lloc web. Per exemple, definir l’idioma, el volum seleccionat com preferit, la configuració regional del servei, el tipus de navegador o el nombre de resultats mostrats per cada pàgina.)

  • TERCERS: YouTube, Facebook.

GALETES ANALÍTIQUES (Eina d’analítica que ajuda als llocs web a entendre la manera en què els visitants interactuen amb la web. Pot utilitzar un conjunt de galetes per recopilar informació i informar de les estadístiques d’ús dels llocs web sense identificar personalment als visitants.)

  • TERCERS: Google Analytics, YouTube, Twitter, Adobe Analytics.

GALETES PUBLICITÀRIES (Les galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris de la web sobre la base de criteris concrets. Per exemple, la freqüència d’accés, el contingut editat, etc.)

  • TERCERS: DoubleClick, Google, Criteo, Adgravity.

GALETES FLAIX (També utilitzem galetes flaix per emmagatzemar les seves preferències com el control del volum o per mostrar contingut basant-se en el que consulta en el nostre lloc web per personalitzar la visita. Terceres empreses, amb les quals col·laborem per proporcionar determinades característiques en el nostre lloc web, utilitzen galetes flaix per recopilar i emmagatzemar dades de caràcter no personal. Les galetes flaix són diferents a les galetes de sessió o persistents quant a la quantitat, el tipus i la manera d’emmagatzemar les dades. Les eines de gestió de les galetes proporcionades pel seu navegador no eliminaran les galetes flaix.)

 

UTILIZACIÓ DE GALETES PER VALLBAN

VALLBAN utilitza galetes estrictament necessàries i essencials perquè vostè utilitzi <centrediagnosticmedic.com> i li permetin moure’s lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc. així com per obtenir dades relatives a l’anàlisi d’ús de la web.
Les galetes ajuden a VALLBAN a millorar els seus serveis, mesurant l’ús i el rendiment del lloc web per optimitzar-ho i personalitzar-ho. Els nostres llocs també poden tenir enllaços a xarxes socials (com Facebook o Twitter). VALLBAN no controla les galetes utilitzades per aquestes webs externes. Per més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs alienes, li aconsellem revisar les seves pròpies polítiques de galetes.

GALETES UTILITZADES PER VALLBAN

  • Galetes Propies: Galetes de sessió. Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i s’eliminen al final.
  • Galetes de Tercers:

– Google Analytics: Política de galetes de Google Analytics

– Xarxes Socials: Política de galetes de Facebook ; Política de galetes de Twitter ; Política de galetes de Instagram

 

ACEPTACIÓ DE LA POLÍTICA DE GALETES:

Si vostè com a usuari decideix ACCEPTAR l’ús de galetes, no tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la present sessió. Si decideix TANCAR l’avís important, s’oculta l’avís a la present pàgina.

Finalment, si decideix MODIFICAR LA SEVA CONFIGURACIÓ, podrà obtenir més informació sobre què són les galetes, conèixer la Política de Galetes de VALLBAN i modificar la configuració del seu navegador.

 

COM MODIFICAR LA CONFIGURACIÓ DE LES GALETES

A qualsevol moment podrà desactivar o eliminar les galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui usant. Seguidament, trobarà uns enllaços que li permetran consultar-ho.

Configuració de galetes de Internet Explorer

Configuració de galetes de Firefox

Configuració de galetes de Google Chrome

Configuració de galetes de Safari

Configuració de galetes Flash

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, per la qual cosa no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com Opera, Maxthon, Avant browser, Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustaments, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment en el menú de “Opcions” en la secció de “Privadesa”. (Per favor, consulti l’ajuda del seu navegador per a més informació.)

També és possible limitar com les webs de tercers instal·len galetes en el seu ordinador, per evitar la recol·lecció de dades i registre de la seva activitat de navegació.

Per limitar l’ús de galetes de tercers pot dirigir-se a la web de configuració o OptOut:

Google Analytics

DoubleClick

Google

Flash Cookies YouTube

Seleccioni l’opció “Eliminar tots els llocs” o seleccioni la web específica que desitgi esborrar i “Eliminar Lloc web”.

Tingui en compte que, si rebutja o esborra les galetes de navegació, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no podrem oferir-li serveis personalitzats i cada vegada que vagi a navegar per la nostra web haurem de sol·licitar-li de nou la seva autorització per a l’ús de galetes.

Si així i tot decideix modificar la configuració del seu accés a la pàgina web, ha de saber que és possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació en el seu equip a qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del seu navegador.